code

Komunitase lare Banyuwangi.

Banyuwangi Dev iku komunitas seng bantu nyadarake lan mempersatukan pegiat IT nang Banyuwangi. Ngedum ilmu, sinau lan entok dulur, nunggu opo mene ayo milu, Banyuwangi melek Teknologi.